Thứ Năm, 15 tháng 8, 2013

Moringa's Nutritional Values


Moringa Oleifera Nutritional Value of Leaves 
the following per 100 grams of edible portion
Calories 205 
Protein (g) 27.1 
Fat (g) 2.3 
Carbohydrate (g) 38.2 
Fiber (g) 19.2 
Ca (mg) 2,003 
MG (mg) 368 
P (mg) 204 
K (mg) 1,324 
Cu (mg) 0.57 
Fe (mg) 28.2 
S (mg) 870
Oxalic acid (mg) 1.6% 
Vitamin A-B carotene (mg) 16.3 
Vitamin B - choline (mg) - 
Vitamin B1 - thiamin (mg) 2.64 
Vitamin B2 - riboflavin (mg) 20.5 
Vitamin B3 - nicotinic acid (mg) 8.2 
Vitamin C 0 ascorbic acid (mg) 17.3 
Vitamin E tocopherol acetate mg) 113 
Arginine (g/16gN) 1.33% 
Histidine (g/16gN) 0.61% 
Lysine (g/16gN) 1.32% 
Tryptophan (g/16gN) 0.43% 
Phenylanaline (g/16gN) 1.39% 
Methionine (g/16gN) 0.35% 
Threonine (g/16gN) 1.19% 
Leucine (g/16gN) 1.95% 
Isoleucine (g/16gN) 0.83% 
Valine (g/16gN) 1.06%
Analysis of Moringa dried leaf powder contains 
Moisture % 7.5